WELKOM IN DE WERELD 

VAN COCA-COLA

In november heeft de Coca-Cola fabriek in Dongen OPEN huis! Op vrijdag 8, 15, 22 en 29 november gaan we graag met jou in gesprek over thema’s die voor jou én voor ons belangrijk zijn, zoals duurzaamheid, suiker, verpakkingen en diversiteit. In de fabriek van Coca-Cola in Dongen werken we hard om heel het land te voorzien van verfrissende drankjes. (Dat zijn er gauw zo’n 7 miljoen per dag.) Normaal gesproken is er weinig gelegenheid voor rondleidingen. En daarom is het voor ons zo speciaal dat je een kijkje komt nemen.

HOE ZIET ZO'N 

OPEN DAG ERUIT?

Bijzondere rondleiding 
Je volgt de duurzame productielijn in de fabriek van siroop tot frisdrank. Hier zie je hoe we onze drankjes verpakken in blik, glas en PET. Maar we vertellen je ook meer over andere onderwerpen die we belangrijk vinden, bijvoorbeeld de zoetstoffen die we gebruiken en hoe we de veiligheid daarvan kunnen garanderen. Je kunt genieten van een Fanta-proeverij - proef jij welke Fanta uit Nederland komt? En we nodigen je uit in onze expositieruimte met unieke en historische beelden van ons 91-jarig bestaan in Nederland. 

 

Leuk om van elkaar te leren
En er is meer. Het recept van Coca-Cola houden we natuurlijk geheim, maar verder zijn we zo transparant als we maar kunnen zijn. Onze collega’s staan open voor al je vragen en opmerkingen. We gaan graag in gesprek met jou. Wil je iets weten, heb je een oplossing of een goed idee? Let us know! Want we willen dat jij zoveel mogelijk van ons leert, maar wij net zoveel van jou!

We hebben een beperkt aantal plekken, dus meld je snel (gratis) aan!

De OPEN dagen zijn voor iedereen vanaf 16 jaar.

OVER OPEN: SAMEN DOELEN REALISEREN

Wij geloven dat een goed gesprek de beste manier is van communiceren. Zo kom je samen op nieuwe ideeën. Daarom organiseren wij al een aantal jaar verschillende OPEN-sessies, waar we met uiteenlopende partijen in gesprek gaan over thema’s zoals suiker, verpakkingen en de rol van grote bedrijven in de maatschappij. Uiteraard betrekken we ook de consumenten die dagelijks van onze drankjes genieten hierbij, of ze nu dol op ons zijn of juist kritisch. Het doel van OPEN is om van elkaar te leren en samen richting te bepalen. Kom jij langs en ga je met ons in gesprek?

 

WAAR IS DE OPEN DAG?

CONTACT

Heb je vragen over je aanmelding?
Neem dan contact op met:

Heb je alvast een vraag aan ons?  
Neem dan contact op met:

evisit eventregistratie

085 017 00 43

cocacola@evisit.nl

PRAAT MEE! #COCACOLAOPEN

0800 2622 2652
cocacolanl@coca-cola.com 

  • Facebook - Coca Cola Nederland
  • Twitter - Coca Cola Nederland
  • Instagram - Coca Cola Nederland
  • LinkedIn - Coca Cola Nederland
  • YouTube - Coca Cola Nederland
_RWL8782